Profil

Hos Henrik Jørgensen Landskab as søger vi med indlevelse at skabe enkle, funktionelle anlæg af høj æstetisk kvalitet i et formsprog, der er afstemt i forhold til den enkelte opgave. Vi tilstræber nærvær; perfektion og skarpe kontraster; poesi, variation og vitalitet; raffinement og robusthed. Samtidig lægger vi vægt på at finde helhedsløsninger, der indfrier aftagernes forventninger til funktion, oplevelser og økonomi. Ofte arbejder vi med projekter af høj planlægningsmæssig eller anlægteknisk kompleksitet og vi har en indgående teknisk viden om materialer, vand, jord og planter.

Vi ønsker at være et team med et højt fagligt niveau og en god og sikker partner for vores kunder. I et tæt samarbejde med flere af Danmarks dygtigste bygningsarkitekttegnestuer indgår vi som en aktiv medspiller i skabelsen af visionære løsninger. Gennem løbende deltagelse i konkurrencer udfordres vi og udvikler os kreativt. Mange af disse konkurrencer er præmieret og virkeliggjort. Tegnestuen er medlem af DANSKE ARK.

Henrik Jørgensen etablerede tegnestuen i 1999, og den har siden da kontinuert beskæftiget 3 - 5 landskabsarkitekter.
Elisabeth Vilstrup har været en del af teamet siden år 2000.


Henrik Jørgensen


Kunder

Tegnestuen har en bred kundeportefølje, som bl.a. omfatter:

3XN, BBP Arkitekter, Bornholms Regionskommune, Bystrup Arkitekter, COWI, CUBO Arkitekter, Dissing&Weitling, Dorte Mandrup Arkitekter, Frederiksberg Kommune, Furesø Kommune, Hørsholm Kommune, Lyngby-Tårbæk Kommune, KHR Arkitekter, Kjær&Richter, Københavns Kommune, Lundgaard &Tranberg Arkitekter, NCC, NNE Pharmaplan, Nobel Arkitekter, PLH Arkitekter, Skov&Naturstyrelsen, Slots&Ejendomsstyrelsen, Statens Serum Institut, TIVOLI, Vilhelm Lauritzen Arkitekter.